lv en ru
  • Par mūms

    SIA Zilā Lagūna tika dibināta 1997.gadā. Tas ir viens no pašiem mūsdienīgākajiem zivju pārstrādes uzņēmumiem Latvijā. Kompānija veic savu darbību Eiropā, Tuvajos Austrumos, Amerikā, pastāvīgi paplašinot tirdzniecības zīmolu sortimentu („Latis”, „Mr.Fish”) un attīstot arī savus jūras velšu tirdzniecības zīmolus izplatītājiem un mazumtirdzniecībai.

  • Uzņēmums piedāvā plašu kūpinātu, sālītu un marinētu zivju sortimentu, piemēram, laša, siļķes, skumbrijas, salakas. Produkcija tiek sagatavota un iepakota, ņemot vērā pircēja lietošanas ērtumu un patērētāja piesaistīšanu. Kopš 2007.gada novembra kompānija nodarbojas ar Vidusjūras produktu izplatīšanu; ar zīmola nosaukumu „Hum-Hum” ir uzsākta humusa ražošana. SIA Zilā Lagūna ražo apmēram 300 tonnu produkcijas gadā un vairāk nekā 192 tonnu šīs produkcijas tiek eksportēta.

  • Mēs varam piedāvāt mūsu klientiem tādas priekšrocības kā:

    1. 1 produkcijas piegāde ar mūsu transporta nodaļas palīdzību;
    2. 2 piegādājamās produkcijas kvalitātes stingra kontrole;
    3. augstas kvalitātes produkcijas stabils sortiments;
    4. 4 piegādātāju tīkla kontrole;
    5. 5 pilna izdevumu kontrole;
    6. 6  īpaša pieeja;
  • Loģistika

    Rūpnīcai Daugavpilī, kas pieder SIA Zilā Lagūna, ir lieliska atrašanās vieta un tā saņem zivis, izmantojot sauszemes un jūras ceļus no jebkura punkta Eiropā, ieskaitot Norvēģiju. Arī šī atrašanās vieta veicina preču iekraušanu. Lai piegādātu preces Baltijas valstīm, mēs izmantojam paši savu loģistikas tīklu, tomēr mēs esam gatavi strādāt arī ar mūsu klientu loģistikas tīklu. Turklāt mēs sadarbojamies ar pasaulslavenām loģistikas kompānijām. Preču piegāde uz noliktavu jebkurā Eiropas valstī ilgst maksimāli 5 dienas, sākot uzskaiti no iekraušanas dienas.

  • Misija un mērķi

    Mūsu misija ir rūpes par klientiem, kuriem piedāvājam augstas kvalitātes svaigu un garšīgu produkciju, kā arī atbalsts firmas darbiniekiem. Rūpes par klientiem ir viens no pašiem svarīgākajiem uzdevumiem, kuru izvirza mūsu uzņēmums. Tas liek mums rūpīgi izvēlēties piegādātājus, meklēt un savā darbā izmantot pašas labākās receptes un izstrādāt vēl ērtāku iepakojumu.